Røjlegården
- mere end en gård

Klassisk firelænget gård med toppede brosten, dejlig have med gårdens marker rundt om. Økologisk landbrug med får, bier, høns og katte. Frit beliggende midt på solrige Halsnæs med højt til himlen. Fred og plads til eftertanke. Fredeligt værelse til B&B gæster i østlængen. Plus en multianvendelig sal, som vi bruger som værksted og til koncerter og andre arrangementer.

Haven på en tønde land er noget særligt…et sted for haveentusiaster. Den er opdelt i mange afdelinger: surbundsbed, den lune krog, krydderurtebedet. Alle afdelinger er inddelt efter farver. Og der er nye bede på vej ved pilehytten. Altid en lækrog. Find din egen. Haven er mobiltelefon fri

Vi lægger vægt på så stor grad af selvforsyning som muligt fra gårdens køkkenhaver og abildgården. Med til selvforsyning hører solpaneler og solfangere som sammen med masse-ovnen gør Røjlegården selvforsynende med energi og opvarmning. Vi viser gerne det hele frem.

Se under Links for mere information.

Rejseplanen

Hvor?

Røjlegården ligger i det nordlige Sjælland tæt ved landsbyen Torup mellem Hundested og Frederiksværk.

Tog fra København - tag S-toget til Hillerød og skift til Frederiksværkbanen mod Hundested. Tog hver ½ time. Husk at trykke stop ved Østerbjerg. Tag evt. din cykel med toget.

Undervejs passerer du den ny-restaurerede Dyssekilde Station med mad-marked hver anden lørdag hele sommeren.